Strips Wax

Til Normal Hud

LYCON STRIPS WAX – VOKBEHANDLING

Behandlingen påbegyndes med rensning af huden, for at fjerne creme, snavs og forbereder huden på en Strips Wax voksbehandling. Vi renser altid huden med Lycotane Skin Cleanser inden voksbehandling. Er hårene for lange, trimmes de til først.

 

Derefter udføreres voks behandlingen med en LYCON Strips Wax. Du vil kunne mærke et solidt tryk fra spartlen mod huden og føle en behagelig varme, når voksen påføreres huden. Voksen påføres i et tyndt lag og fjernes imod hårets gro retning med strips, mens der støttes og stækkes i hudens modsatte retning. LYCON Strips Wax fjerner hår ned til 2 mm og er bedst til større områder, såsom ben, ryg m.m.

 

Huden renses efter igen med Lycotane Skin Cleanser, for at fjerne evt. voksrester og hjælper samtidig med at lukke hårfolliklerne.

 

Ingrown-X-it spay eller creme påføreres for at modvirke betændelse og indgroede hår. Dette produkt kan med fordel også anvendes til hjemmebrug.

 

Afsluttende vis vælges der mellem Perfect Finish eller Tea-Tree Perfect. Det gør huden super blød og rolig efter strips voksning og fjerner samtidigt eventuelle oversete voksrester for en smooth og lækker finish. OBS, Efterladte voksrester og forkert behandling af huden, kan medfører til pigmentforandringer. Derfor er det vigtigt at beskytte huden før, under og efter en voksbehandling med en god fugtgivende lotion eller creme.
Evt. fjernelse af indgroede hår.

 

Vælg mellem LYCON Strips Wax med Oliven olie eller
en Økologisk hjemmelavet sukkervoks (Sugaring) med strips, som din næste Strips Voksbehandling