Hot Wax

Til Sart & Normal Hud

LYCON HOT WAX VOKSBEHANDLING, HOS LYNGBY VOKSBEHANDLING

Hvordan udføres en voksbehandling med Hot Wax fra Lycon?

Behandlingen påbegyndes med rensning af huden, for at fjerne creme, snavs og forbereder huden på en voksbehandling. Vi renser altid huden med Lycotane Skin Cleanser inden voksbehandling. Er hårene for lange, trimmes de til først.

Herefter påføres der et lag Pre-Waxing Oil og masseres ind i huden til den er absorberet.
Pre-Waxing Oil er en aromaterapeutisk olie, som blødgører huden inden voksbehandlingen. Pre-Waxing Oil lægger en beskyttende barriere på huden der gør, at voksen kun omslutter sig hårene og ikke binder sig fast til huden, hvilket gør at voksbehandlingen bliver mere skånsom og mere smertefri.

Pre-Waxing Oil påføres jævnligt gennem voksbehandlingen for optimal beskyttelse af huden.

Derefter udføreres voks behandlingen med den foretrukne LYCON Hot Wax. Voksen er fleksible og skånsom og kan derfor både påføres i mindre og større sektioner alle steder på kroppen. Voksen påføreres med en NY ren spartle HVER gang. Du vil kunne mærke et solidt tryk fra spartlen mod huden og føle en behagelig varme, når voksen påføreres huden. LYCON HOT WAX har en fleksible og cremet konsistens og en dejlig temperatur på 55-60 grader når påføres.  Voksen påføres og fjernes imod hårets gro retning. Når voksen er størknet fjernes vokssektionerne hurtigt og sikkert af, mens der støttes i hudens modsatte retning. LYCON Hot Wax fjerner hår ned til 1 mm og er perfekt til sarte, mindre og intime områder.

Huden renses efter igen med Lycotane Skin Cleanser, for at fjerne evt. voksrester og hjælper samtidig med at lukke hårfolliklerne.

Ingrown-X-it spay eller creme påføreres for at modvirke betændelse og indgroede hår. Dette produkt kan med fordel også anvendes til hjemmebrug.

Afsluttende vis vælges der mellem Aloe Vera Soothing Gel som virker kølende, forfriskende og som hurtigt og effektivt reducerer rødme efter alle klinikbehandlinger. En fugtgivende og antibakterielt lotion, Tea-Tree Soothe. Eller en Rose Soothing Creme med Shea Butter, Kamille og Rose. Et mirakel mod tør hud!
Evt. fjernelse af indgroede hår.

 

OBS:
LYCON Hot Wax fjerner selv de mest genstridige og korte hår og er god til dem med kraftig eller meget hårvækst, eller dem som ikke tåler Strip Wax.